NEDERLANDS    FRANCAIS     LOGIN
 
 
Home SITEMAP

INFORMATIEAANVRAAG / CONTACTEER ONS

 TEAMPOWER

HISTORIEK

ONZE WAARDEN & PRINCIPES

ONZE CERTIFICATEN & BEVOEGHEDEN

ENGAGEMENT CHARTER

PRIJZEN & VOORWAARDEN


ONS TEAM

HET TEAM IN DE BREDE ZIN VAN HET WOORD

ONS INTERN TEAM

ONS EXTERN TEAM

SELECTIE VAN DE TRAINERS

ONZE PARTNERS


ONZE KLANTEN

ONZE KLANTEN

GETUIGENISSEN QFOR

DIRECTE GETUIGENISSEN

INSCHRIJVING NIEUWSBRIEF 

Teampower is lid van :BECI

BECI vertegenwoordigt duizenden ondernemingen, behartigt hun belangen en biedt hen talloze diensten aan voor een beter beheer van hun zaak.


Epsilon


De Groep Epsilon is een beroepsvereniging op het gebied van opleiding, die als doelen heeft :

Uitwisselingen bevorderen

Het beroep op de voorgrond plaatsen en haar zichtbaarheid vergroten

Professionalisme ontwikkelenWonder Women is het eerste netwerk voor vrouwen die drager zijn van projecten in België : vrouwelijke ondernemers, vrijwilligsters, vrouwen met passie voor het ondernemerschap, vrouwen als diensthoofd, enthousiaste vrouwen, starters…TuBusiness

TuBusiness is een business club in het oosten van Waals Brabant, dat gecreëerd werd door ondernemers voor ondernemers. Het is een proactieve en dynamische vereniging voor bedrijfsleiders die hun relatienetwerk en hun zakencijfer wensen op te drijven.
TuBusiness laat toe haar leden te laten kennismaken met tal van zakenlui, vrije beroepen, politieke en culturele actoren, consultants of andere belangrijke beslissers.
Onze partners :


Teampower werkt samen met een netwerk van gespecialiseerde partners, die ze dan ook heel erg aanbevelt.


- Een zelfstandig opleidings- en consultancy-bureau, gespecialiseerd in ICT.
- Een partner die gecertificeerde opleidingen aanbiedt in P3M3, MoP, OBASHI, CHAMPS2, AgilePM, … en consultancy in Interim Management.
- Een agentschap in communicatie, visuele identiteit, creatie, realisatie van visuele en communicatie-displays (Design, Printshop, textiel, carwrapping, …).


Business Training


De ervaring die Business Training heeft opgebouwd op het vlak van professionele opleidingen in ICT berust op een stevige basis : opleidingen worden reeds sinds meer dan 20 jaar door hen verzorgd. Oorspronkelijk, waren de ICT-opleidingen hoofdzakelijk bedoeld voor ICT-technici en -specialisten en tevens voor eindgebruikers (Windows, MS Office, enz.). Sinds enkele jaren, en om aan de steeds grotere vraag van de klanten te voldoen, heeft het bedrijf het gamma in haar catalogus uitgebreid met management-opleidingen (PRINCE2 ®, IPMA, ITIL, etc.).Bizness Académie

Bizness Académie is een erkend opleidingsorganisme (ATO) dat door APMG is gecertificeerd, en het heeft als dusdanig de toelating erkende opleidingen te verstrekken met het oog op de deelname aan een officieel examen.